Het weer op en om de Mont Ventoux

Het weer op en om de Mont Ventoux - 4.7 out of 5 based on 32 votes
Gebruikerswaardering:  / 32
ZwakZeer goed 

Waarschuwing
Voordat je de berg op gaat is het raadzaam de weersverwachting op te vragen. Het weer kan namelijk plotseling omslaan. Het verschil in temperatuur tussen 'boven' en 'beneden' kan al gauw oplopen tot ca. 12 graden. Ook kan er plotseling een mistral opsteken met ongekend hevige windstoten.
Informeer altijd even naar de weersverwachting als je de Mont Ventoux op gaat, bijvoorbeeld bij het plaatselijke office de tourisme, je camping, hotel of vakantiehuis.

Fair

28°C

Bedoin

Fair

Humidity: 42%

Wind: 19.31 km/h

  • 1 Aug 2014

    Showers Late 29°C 18°C

  • 2 Aug 2014

    PM Thunderstorms 29°C 18°C

Bedoin ligt Z/W van de Mont Ventoux


Weer per sms
Ontvang direct je mobiele gedetailleerde voorspellingen voor een plaats in Frankrijk en wereldwijd van Météoconsult. Voor het ontvangen van de prognoses op elk gewenst moment tot 7 dagen voor een plaats in Frankrijk en over de hele wereld via SMS, stuur een bericht met de tekst: MET PLAATS DAG vanaf je mobiele telefoon naar 63836. 

Bijvoorbeeld, om het weer in Bedoin voor a.s. maandag te ontvangen, verzend dan het bericht: MET BEDOIN LU naar 63836.

Hierbij is MET de code voor WEER, BEDOIN de plaatsnaam en LU de afkorting voor LUNDI (maandag). Nog even de andere dagen van de week: MA-mardi, dinsdag, ME-mercredi, woensdag, JE-jeudi, donderdag, VE-vendredi, vrijdag, SA-samedi, zaterdag en DI-dimanche, zondag.

De links naar weersites vind je in de linkerkolom.

Mobiele gebruikers: klik op LINKS of gebruik een weer-app)  

 

Aanvullende gegevens