Met je buddy naar de top

Equipe Mont VentouxOp 18 juni 2012 beklimmen 18 jongens en drie meiden van Gastenhof de Mont Ventoux. Voor velen van hen is het de eerste keer dat ze in het buitenland zijn.

 Ze zijn allemaal verbonden aan Gastenhof: een instelling in Maasbracht die zorg en begeleiding biedt in het dagelijks leven voor jeugdigen tussen de 4 en 21 jaar met een licht verstandelijke beperking met daarnaast leer-, gedrags-, psychosociale- en/of psychiatrische problematiek. De uitdaging is daarom groot, niet alleen voor de jongeren maar ook voor de Gastenhof-organisatie. De beklimming van de top is voor beiden een overwinning op zichzelf.  

Aan de basis van dit idee staat Cliff Hennen, accountmanager van Gastenhof. Hij is zelf een gepassioneerd wielrenner. Tijdens een tocht kreeg hij het idee om ‘iets sportiefs’ te doen met deze jongeren.

"We doen het samen: jongeren, medewerkers, buddy’s, leveranciers en sponsors. We trainen samen en we bereiden ons samen voor op het grote evenement in juni. Die voorbereiding, dat samen onderweg zijn, vind ik eigenlijk belangrijker dan de uiteindelijke bestemming. Het stimuleert, geeft zelfvertrouwen en het verbindt ons met elkaar. Wat wil je nog meer!"

Website Gastenhof

Pin It
e-max.it: your social media marketing partner