€ 50.000 voor Orange Babies

€ 50.000,- voor Orange BabiesZondag 1 juli beklommen ruim 60 deelnemers de Mont Ventoux 1, 2 of 3 keer en haalden daarmee € 50.000 op voor het goede doel Orange Babies. 35 deelnemers beklommen de Mont Ventoux drie keer op één dag, waardoor zij nu lid zijn van de Club des Cinglés du Mont Ventoux, de malloten van de Mont Ventoux.

De eerste editie van Expeditie Mont Ventoux, een initiatief van DESTIL in samenwerking met Orange Babies, was met haar uitgebreide programma en vele sportieve hoogtepunten een groot succes. Met groot genoegen overhandigde DESTIL zondagavond 1 juli dan ook de cheque van € 50.000 aan Baba Sylla, één van de oprichters van Orange Babies. Tijdens deze overhandiging maakte DESTIL direct de datum van de tweede editie van Expeditie Mont Ventoux bekend: 16 juni 2013. Op die dag streeft DESTIL ernaar om met nog meer deelnemers nog meer geld voor Orange Babies op te halen.

De 60 deelnemers van Expeditie Mont Ventoux
Orange Babies helpt zwangere vrouwen met hiv en hun baby's in Afrika. Ook steunen zij kinderen die geïnfecteerd zijn met dit virus of er direct mee te maken hebben. Orange Babies biedt voedingsprogramma's aan en bouwt weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.

website Orange Babies

Pin It
e-max.it: your social media marketing partner