Artsen, chirurgen en cardiologen fietsen Ventoux op

logo Hartedroom Mont Ventoux ChallengeEen team van 10 kindercardiologen, chirurgen en kinderartsen van het Erasmus/MC Sophia Kinderziekenhuis gaat speciaal voor Stichting Hartedroom op de fiets de Mont Ventoux bedwingen in de Hartedroom Mont Ventoux Challenge 2012.

Het team Sophia zal de kale berg niet één keer beklimmen maar drie keer. Alles bij elkaar betekent dit 160 loodzware kilometers. En dat allemaal voor Hartedroom.

De Challenge staat voor de wilskracht en het doorzettingsvermogen van kinderen met cardiomyopathie. Een ongeneselijke, vaak aangeboren, hartspierziekte. Voor kinderen met cardiomyopathie kan een fietstochtje naar school soms al voelen als het beklimmen van Mont Ventoux.

Het team dat op 20 september de uitdaging aangaat is direct betrokken bij de behandeling van kinderen met cardiomyopathie. Dat bracht hen op het idee om naar de Provence af te reizen om aandacht te vragen voor kinderen met hartspierziekte en hiermee Stichting Hartedroom te helpen om meer onderzoek naar deze nog onbekende ziekte mogelijk te maken. Iedere deelnemer heeft zich gecommitteerd minimaal 500 euro startgeld op te halen. Iedereen kan de deelnemers steunen. Dat kan door geld in te zetten op elke keer dat de deelnemer Mont Ventoux zal bedwingen. Want niet voor iedereen is "de triple" weggelegd. Steun dus dit geweldige initiatief en doneer!

Hartedroom Mont Ventoux ChallengePin It
e-max.it: your social media marketing partner