Onderhoud weg Sault - Chalet Reynard

route-baree1Gedurende de maanden mei en juni worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd op het traject van de oostelijke klim - de mietjeskant ehhh... de 'makkelijke' kant. Het gaat om het gedeelte tussen Sault en Chalet Reynard. Met de fiets - al dan niet op de schouder - zou je er wel door moeten kunnen.
UPDATE In de weekends is de weg open!

Route barrée - Foto: Ed Langendoen

Het wegdek van de D 164 is ook wel aan een opknapbeurt toe; de slechte plekken worden opnieuw geasfalteerd.
De weg wordt op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur afgesloten voor autoverkeer. Ervoor en erna en in het weekend is de weg open. Probleem is dat de weg geblokkeerd is door een grote wagen die passeren door een ander voertuig niet toelaat.
Onze informant ter plaatse - Jacques Planken van Provence Vakantiehuizen - heeft meer informatie: "Er is een mogelijkheid om met de fiets het traject te doen, alleen moet je dan op de plek waar men dan aan het werken is de fiets op de schouder nemen er langs lopen en dan kun je de fiets weer nemen." 

Wij kunnen niet garanderen dat dit altijd mogelijk is. Informeer ter plaatse naar de actuele situatie, bijvoorbeeld bij de offices de Tourisme in Sault, Bedoin of Malaucène.

Foto: Ed Langendoen 

Pin It
e-max.it: your social media marketing partner