Asfaltering gooit roet in het eten bij Tour du ALS

Parcourswijziging ALSUPDATE Gisterenavond heeft de organisatie van Tour du ALS een bijzonder zware beslissing moeten nemen: De route van Chalet Reynard naar Sault v.v. gaat vervallen om veiligheidsredenen. Eerder berichtte dekaleberg.nl al over de asfalteringswerkzaamheden, die nog tot ca. eind juni duren. 
Cinglé niet in gevaar.

Een groot aantal deelnemers heeft zich aangemeld om de Cinglé te gaan rijden. Door het wegvallen van het traject Sault - top Mont Ventoux is dat niet mogelijk. De organistie van de Tour du ALS heeft - in overleg met dekaleberg.nl - van de Club des Cinglés dispensatie kunnen krijgen voor het ontbreken van de stempel in Sault. Consequentie is wel dat de beklimming vanuit Bedoin twee keer moet worden gedaan, een Cinglé-Plus dus.

De organisatie van Tour du ALS liet het volgende persbericht verspreiden.

Parcourswijziging

Helaas zijn wij geconfronteerd met wegwerkzaamheden op het parcours van Sault naar de top van de Mont Ventoux. Hierdoor kunnen wij de veiligheid van de deelnemers niet garanderen. Om deze reden is de organisatie genoodzaakt de routes aan te passen. Dit geldt voor zowel de fietsers als voor de lopers. De organisatie is zich er van bewust dat dit een extra inspanning vergt van de deelnemers. Met name voor de deelnemers die hebben gekozen voor uitdaging 1. Echter ieders veiligheid staat voorop. De startlocatie zal nu voor alle deelnemers Bedoin (A) zijn.

Lees verder op de site van Tour du ALS.

 

Pin It
e-max.it: your social media marketing partner