Medaille voor Président Club des Cinglés

Medaille voor Christian Pic wegens 25 jaar Club des Cinglés du Mont VentouxZaterdag 1 juni jl. werd het 25-jarig bestaan van de Club des Cinglés du Mont Ventoux gevierd. De webmaster van De Kale Berg was een van de genodigden en bood de Président van de Club - Christian Pic - namens het NBG De Kale Berg een medaille met oorkonde aan. "Voor zijn 25 jaar niet-aflatende en toegewijde inzet voor de Club".

Het jubileum van de Club des Cinglés werd met Franse grandeur gevierd. De feestelijkheden begonnen al op vrijdagmiddag met een bijeenkomst van de genodigden met een hapje en een drankje: champagne! Daarna een diner. Onder de genodigden bevonden zich o.a. de uit Italië en Luxembrug afkomstige webmasters van de website en de webmaster van De Kale Berg. Van de Club des Cinglés waren naast Christian Pic aanwezig Florence Girard (Bicinglette!) en haar man Guy.
Op zaterdag werd de Mont Ventoux beklommen, vanaf Bedoin. Het waaide echter zo verschikkelijk hard dat de poging op ca. twee kilometer van de top moest worden gestaakt. Zelfs lopen met de fiets aan de hand was onmogelijk.

Tijdens de lunch daarna in restaurant La Colombe - gelegen aan de klim vanaf Bedoin - sprak de webmaster van De Kale Berg Christian Pic toe en onderscheidde hij hem, namens het NederBelgisch Genootschap De Kale Berg, met de Medaille Ciinglé Galérien Supérieur. 
De Président benadrukte in zijn dankwoord nogmaals het belang van dekaleberg.nl en het boek De kale berg - Op en over de Mont Ventoux voor de Club des Cinglés. Nederland staat al drie jaar aan de top met het grootste aantal nieuwe Cinglés per jaar.

In de avond was er nog een buffet en zondag een cultureel programma, met een bezoek aan het Palais des Papes in Avignon.

Op naar de 5000 Cinglés!

 

 

Pin It
e-max.it: your social media marketing partner