Nu 25 Forestiers

011Vorige maand zijn er 5 Forestiers bij gekomen. Het NBG De Kale Berg verwelkomt Marco Weening, Jan van Houten, Huibert Gijsbertsen, Bart Wijnhoven en Gerard Heijneman, allemaal uit Nederland. En er zitten er meer aan te komen...

Ben jij een mountainbiker, dan is de Forestier du Ventoux dé uitdaging voor jou op de kale berg. Al 25 Forestiers gingen je voor en allemaal zijn ze enthousiast over hun prestatie. Het is geen gemakkelijke opgave, maar goed te doen als je goed getraind bent en het weer ook een beetje meezit. Vooral het prachtige uitzicht wordt geroemd en de stilte op de keienpaden; een auto zal je niet tegenkomen, of het moet de boswachter zijn. De meeste paden zijn echter totaal ongeschikt voor voertuigen op meer dan twee wielen.

 

De rauwheid en de ongerepte schoonheid van deze omgeving brengt me iedere keer weer in vervoering

- Tjeb Burgman, Forestier

 

De vijf kersverse Forestiers reden op 21 resp. 23 juni, in een groepje van twee of drie. Het is niet verstandig om in je eentje op de keienpaden te gaan fietsen. Als er iets gebeurt ben je op jezelf aangewezen. Neem ook altijd een goede topografische kaart mee (papier of app). Als je je inschrijft krijg je ook nog detailkaarten met de route erop ingetekend. Ook is er een gpx-bestand te downloaden, wat het navigeren nog gemakkelijker maakt. 

Nieuwe Forestiers: Bart Wijnhoven en Gerard HeijnemanNieuwe Forestier Bart Wijnhoven en Hans Brouwers; Hans heeft hem wel gereden, maar had zich niet ingeschreven.


Lees de verslagen van de nieuwe Forestiers: 

Klassement Forestier

 

Pin It
e-max.it: your social media marketing partner