Heersers Van De Kale Berg gehuldigd

huldiging Heersers 4Bike Motion Benelux is niet alleen een heel grote beurs voor sportieve fietsers, maar ook de plaats waar een aantal "Ventouxfielen" elkaar jaarlijks ontmoet. Dit zijn de échte keien van de meervoudige beklimmingen. Een mooie gelegenheid ook om na afloop gezamenlijk een biertje te dinken en enkele brevetten uit te reiken. En medailles...

Zo kreeg René van Dongen het Brevet de Diable voor zijn 5-voudige beklimming van de kale berg. Hij werd op 8 augustus de 12de Diable du Mont Ventoux. Lees zijn verhaal Van de Tour de Madeloc naar de Mallotenberg
De Belg Lucien Valkenborg heeft alle uitdagingen op de Ventoux gereden - van Cinglé tot Grandonneur - en kreeg daarom het Brevet Heerser Van De Kale Berg. Bij deze eretitel past natuurlijk een medaille. 
Ook Marc Claesen en Marc Monballieu mogen zich Heerser Van De Kale Berg noemen. 

De broers Hans en Peter Willemse kregen het Brevet Grandonneur du Mont Ventoux voor hun drievoudige beklimming over de bospaden. Een Cinglé die grotendeels over de soms nauwelijks of niet te berijden keienpaden gaat. Lees hun verhaal Hans en Peter Willemse: Grandonneurs van de Mont Ventoux. Hans heeft daarmee ook alle uitdagingen gereden en ontving daarom ook het Brevet Heerser Van De Kale Berg en de bijbehorende medaille. Zijn broer Peter, met wie Hans steeds samen heeft gereden, hoopt ook nog eens Heerser te worden. 
Dat geldt ook voor de ook aanwezige Aart Keijer. Gezien zijn naam moet ook hij in staat worden geacht deze felbegeerde titel ooit te veroveren, maar dan moet zijn "verrotte ruggetje" wel meewerken.

 {fcomment}

 

Pin It
e-max.it: your social media marketing partner