Forestier Gerard Heijneman wil aantal Forestiers verdubbelen

bart-wijnhoven gerard-heijneman 120Op 23 juni 2013 reed Gerard Heijneman de Forestier - twee keer de Mont Ventoux op via de bospaden. Hij deed dit in het kader van het evenement  Expeditie Mont Ventoux. In 2014 wil hij het huidige aantal Forestiers (29) in één klap verdubbelen. Hij roept mountainbikers op zich aan te melden voor de editie 2014. 

"Afgelopen jaar heb ik samen met Bart Wijnhoven de Forestier gehaald. Ons doel is om voor volgend jaar meer mountainbikers mee te krijgen met dit evenement. Zoals het er nu naar uitziet zijn we al met minimaal 10 MTB'ers die volgend jaar meegaan en gaan proberen Forestier te worden. Zelf ga ik voor de drievoudige beklimming en probeer Grandonneur te worden."

Dé uitdaging voor elke rechtgeaarde MTB'er! 

De Kale Berg ondersteunt dit initiatief en roept mountainbikers op zich in te schrijven voor Expeditie Mont Ventoux 2014. De Forestier en Grandonneur zijn dé uitdagingen voor elke rechtgeaarde MTB'er. 
Expeditie Mont Ventoux is een initiatief van DESTIL voor het goede doel: Orange Babies. Deelnemers beklimmen op 22 juni 2014 1, 2, 3 of 4 keer de Mont Ventoux op één dag. Dit kan over de weg, via de mountainbikeroute, hardlopend en lopend.  

 

Even pauzeren tijdens de Forestier du Ventoux

Zie ook het verslag van Bart en Gerard Forestier voor Orange Babies.

Meer over de Forestier in de rechterkolom onder Zie ook

 {fcomment}

 

Pin It
e-max.it: your social media marketing partner