We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Contact met dekaleberg.nl

Dekaleberg.nl ontvangt veel vragen van bezoekers per email en dat vraagt om een zorgvuldige afhandeling. Daarom maken we gebruik van een zogenaamd ticketsysteem, dat je misschien wel eens hebt gezien bij een Helpdesk.

Vijf adviseurs zitten voor je klaar om je vraag te beantwoorden:
Sjef, die alles van verzetten weet,
Loet en Wim, die een Excel werkblad hebben gemaakt waarmee je kan berekenen hoe snel jij de Ventoux op kan,
Willy "Ventoutje", met als specialiteit toerisme en
Alex, webmaster van dekaleberg.nl, voor vragen over adverteren en alle overige vragen.
Stel je vraag in de juiste categorie.

Stel je vraag dus via het ticketsysteem door op deze link te klikken: STEL EEN VRAAG of VERZEND EEN BERICHT. Lees daar ook het bericht over Privacy.

LET OP: je ontvangt direct een bevestiging van je ticket in je mail. Zie je geen bevestigingsmail, kijk dan in de map Ongewenste mail, met name als je een Hotmail- of GMail-adres hebt. 
Geen bevestiging van je ticket ontvangen? Dan krijg je ook geen antwoord!
Voeg het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. evenueel toe aan je lijst Veilige afzenders

Voordat je een vraag stelt
Je kunt ook eerst zelf zoeken op deze site via de optie Zoeken. Het antwoord vind je misschien in de FAQ of via het zoekvenster rechtsboven.

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de inhoud.