We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Markering GTV VTT

Mountainbikers kunnen hun hart ophalen op deze gemarkeerde route.
De lengte is maar liefst 232 kilometer, enkele reis, met 5750 m hoogteverschil. De route begint in het charmante dorpje Savoillans, doorkruist de noordelijke uitlopers van de Mont Ventoux, de Dentelles de Montmirail, de zuidelijke uitlopers van de Ventoux en het plateau de Sault, gaat langs het Luberon Regionaal Natuurpark en eindigt in Fontaine-de-Vaucluse.

Lees meer...

Fietsroute 13 - 85 km - col de Propiac, vallée du Toulourenc, col de Veaux, col d'Aulan, vallée de l'Ouvèze 

Via deze fietsroutes kun je de prachtige omgeving van de Mont Ventoux verkennen.
Een heel mooie rit, zonder grote problemen, via de col de Propiac, col de Veaux en tenslotte de 8 km lange klim van de col d'Aulan. Je rijdt door mooie dorpjes en valleien.

Lees meer...

Fietsroute 14 - 94 km - vallei van de Ouvèze - col de Perty en St. Jean

Via deze fietsroutes kun je de prachtige omgeving van de Mont Ventoux verkennen.
Een rit met twee pittige colletjes: col de Perty en met name col St. Jean. Verlaat Buis door de vallei van de Ouvèze. Tot aan de voet van de Perty gemakkelijk, maar bij Ruissas begint de klim van 9 km. Vanaf de top 9 km dalen naar Laborel. In het dorp rechtsaf naar de col St. Jean. Na de afdaling richting Eygalayes in een lange rechte lijn richting Séderon, vervolgens de col de Mévouillon, St. Auban en terug door de vallei van de Ouvèze. 

Lees meer...