We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Fietsarrangementen

fietsweken l ete indien 02Zoek je een georganiseerde reis naar de Mont Ventoux? Met verblijf en begeleiding?
Hieronder vind je aanbieders van fietsreizen en fietsstages in de omgeving van de Mont Ventoux.
Klik op de foto of de naam van de aanbieder om meer informatie en foto's van hun aanbod te zien.

l'Été Indien - fietswekenl'Été Indien - fietsweken

Een B&B met een hart voor uw conditie!
Begeleide Fietsweken/stages (van 16 maart tot 25 mei 2019) Heb je een passie voor de fiets, wil je trainen voor een voorjaarsdoel, de Provence ontdekken met fietsbegeleiding, individueel, in groep, sportvereniging of bedrijfsincentive. In combinatie met de gezellige luxe van een chambre d’hôtes en het lekker tafelen trachten wij het beste van twee werelden te verenigen. Dit alles in de schaduw van de Mont Ventoux en zijn prachtige achterland met authentieke dorpjes, wijngaarden en geurende lavendel.

Ventoux ServicesVentoux Services

Ventoux Services organiseert en begeleidt fietsreizen naar de Mont Ventoux. Voor bedrijven, families en vrienden van 2 tot 300 personen.
Voor uw fietsreis op maat adviseren wij u graag over accommodaties, maaltijden, programma invulling en activiteiten.
Daarnaast organiseren wij diverse kant-en-klare fietsreizen, inclusief overnachting, half-pension, fietsbegeleiding en regionale activiteiten. 

HiRoads - Fietsreizen door de bergenHiRoads - Fietsreizen door de bergen

OP MAAT GEMAAKT VOOR RACEFIETSERS
Fietsen, klimmen & genieten, daar gaat het bij HiRoads om. Het absolute vakantiegevoel beleven en je vrij voelen. Je hoeft alleen maar te genieten van het fietsen over mooie cols en panoramische wegen. Data 2019: 27 apr - 4 mei 2019: Mont Ventoux Meivakantie - Lachau 6 jul - 13 jul 2019: Mont Ventoux in de lavendeltijd - Lachau Bekijk ook onze fietsreizen naar andere bergen.