We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

HiRoads Fietsvakanties

hiroads mvSpecialist in fietsen over de rustigste wegen in de regio rond de Mont Ventoux. Data 2018:

  • 28 apr - 5 mei: Mont Ventoux Meivakantie Mazan
  • 2 jun - 9 jun: Mont Ventoux Voorjaarsweek Lachau
  • 6 okt - 13 okt: Mont Ventoux Indian Summer Lachau
  • 20 okt - 27 okt: Mont Ventoux Indian Summer Lachau

Kleinschalig en aangenaam geprijsd 

HiRoads Fietsvakanties

Fietsreizen door de bergen
op maat gemaakt voor racefietsers

 


 Andere aanbieders

Ventoux ServicesVentoux Services

Ventoux Services organiseert en begeleidt fietsreizen naar de Mont Ventoux. Voor bedrijven, families en vrienden van 2 tot 300 personen.
Voor uw fietsreis op maat adviseren wij u graag over accommodaties, maaltijden, programma invulling en activiteiten.
Daarnaast organiseren wij diverse kant-en-klare fietsreizen, inclusief overnachting, half-pension, fietsbegeleiding en regionale activiteiten. 

HiRoads FietsvakantiesHiRoads Fietsvakanties

Specialist in fietsen over de rustigste wegen in de regio rond de Mont Ventoux. Data 2018: 28 apr - 5 mei: Mont Ventoux Meivakantie Mazan 2 jun - 9 jun: Mont Ventoux Voorjaarsweek Lachau 6 okt - 13 okt: Mont Ventoux Indian Summer Lachau 20 okt - 27 okt: Mont Ventoux Indian Summer Lachau Kleinschalig en aangenaam geprijsd 

l'Été Indien - fietswekenl'Été Indien - fietsweken

BEGELEIDE FIETSWEKEN / STAGES (van 3 maart tot 12 mei 2018) Heb je een passie voor de fiets, wil je trainen voor een voorjaarsdoel, de Provence ontdekken met fietsbegeleiding, individueel, in groep, sportvereniging of bedrijfsincentive. In combinatie met de gezellige luxe van een chambre d’hôtes en het lekker tafelen trachten wij het beste van twee werelden te verenigen. Dit alles in de schaduw van de Mont Ventoux en zijn prachtige achterland met authentieke dorpjes, wijngaarden en geurende lavendel.