We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

l'Été Indien - fietsweken

fietsweken l ete indien 01Een B&B met een hart voor uw conditie!
Begeleide Fietsweken/stages (van 16 maart tot 25 mei 2019)

Heb je een passie voor de fiets, wil je trainen voor een voorjaarsdoel, de Provence ontdekken met fietsbegeleiding, individueel, in groep, sportvereniging of bedrijfsincentive. In combinatie met de gezellige luxe van een chambre d’hôtes en het lekker tafelen trachten wij het beste van twee werelden te verenigen. Dit alles in de schaduw van de Mont Ventoux en zijn prachtige achterland met authentieke dorpjes, wijngaarden en geurende lavendel.

De Vlamingen Christophe en Sandra van chambres d'hôtes l’Été Indien bieden je moduleerbare formules in tijd (3d/5d/7d) en moeilijkheidsgraad (in afstand/snelheid/hoogtemeters) vanaf €375 per week per persoon. Minimaal 5 personen.

  • Fietsvriendelijke en kleinschalige omgeving
  • Prachtig domein om te relaxen na uw rit, verwarmd zwembad vanaf 1 april
  • Lekkere en koolhydraatrijke voeding
  • Beveiligde parking en fietsgarage op afgesloten domein
  • Meer dan 10 jaar intensieve terreinkennis
  • Uitgebreid aanbod Belgische speciaalbieren om de kilometers door te spoelen!
  • Voor boekers via De Kale Berg een gratis fles wijn!

  Andere aanbieders

Masmazan | MazanMasmazan | Mazan

CH GT ST VH Domein Masmazan ligt op de mooiste plek van Mazan, een dorpje in de Vaucluse ten zuiden van de Mont Ventoux. Het domein is 3 hectare groot, ligt tegen de heuvel aan en biedt een vrij uitzicht van 180 graden over de Montagne de Vaucluse en op dorpen zoals Venasque, Saint Didier en Pernes le Fontaines.
Wij bieden de Mas, 2 gîtes, 1 studio, een safari tent en/of een meerdere chambre d'hôtes kamers aan. Ook is het mogelijk het domein als geheel te huren voor maximaal 26 personen.

Ventoux ServicesVentoux Services

Ventoux Services organiseert en begeleidt fietsreizen naar de Mont Ventoux. Voor bedrijven, families en vrienden van 2 tot 300 personen.
Voor uw fietsreis op maat adviseren wij u graag over accommodaties, maaltijden, programma invulling en activiteiten.
Daarnaast organiseren wij diverse kant-en-klare fietsreizen, inclusief overnachting, half-pension, fietsbegeleiding en regionale activiteiten. 

HiRoads - Fietsreizen door de bergenHiRoads - Fietsreizen door de bergen

OP MAAT GEMAAKT VOOR RACEFIETSERS
Fietsen, klimmen & genieten, daar gaat het bij HiRoads om. Het absolute vakantiegevoel beleven en je vrij voelen. Je hoeft alleen maar te genieten van het fietsen over mooie cols en panoramische wegen. Data 2019: 27 apr - 4 mei 2019: Mont Ventoux Meivakantie - Lachau 6 jul - 13 jul 2019: Mont Ventoux in de lavendeltijd - Lachau Bekijk ook onze fietsreizen naar andere bergen. 

l'Été Indien - fietswekenl'Été Indien - fietsweken

Een B&B met een hart voor uw conditie!
Begeleide Fietsweken/stages (van 16 maart tot 25 mei 2019) Heb je een passie voor de fiets, wil je trainen voor een voorjaarsdoel, de Provence ontdekken met fietsbegeleiding, individueel, in groep, sportvereniging of bedrijfsincentive. In combinatie met de gezellige luxe van een chambre d’hôtes en het lekker tafelen trachten wij het beste van twee werelden te verenigen. Dit alles in de schaduw van de Mont Ventoux en zijn prachtige achterland met authentieke dorpjes, wijngaarden en geurende lavendel.