l'Été Indien - fietsweken

fietsweken l ete indien 01BEGELEIDE FIETSWEKEN / STAGES (van 3 maart tot 12 mei 2018)

Heb je een passie voor de fiets, wil je trainen voor een voorjaarsdoel, de Provence ontdekken met fietsbegeleiding, individueel, in groep, sportvereniging of bedrijfsincentive. In combinatie met de gezellige luxe van een chambre d’hôtes en het lekker tafelen trachten wij het beste van twee werelden te verenigen. Dit alles in de schaduw van de Mont Ventoux en zijn prachtige achterland met authentieke dorpjes, wijngaarden en geurende lavendel.

De Vlamingen Christophe en Sandra van chambres d'hôtes l’Été Indien bieden je moduleerbare formules in tijd (3d/5d/7d) en moeilijkheidsgraad (in afstand/snelheid/hoogtemeters) vanaf €375 per week per persoon. Minimaal 5 personen.

  • Fietsvriendelijke en kleinschalige omgeving
  • Prachtig domein om te relaxen na uw rit, verwarmd zwembad vanaf 1 april
  • Lekkere en koolhydraatrijke voeding
  • Beveiligde parking en fietsgarage op afgesloten domein
  • 10 jaar intensieve terreinkennis
  • Uitgebreid aanbod Belgische speciaalbieren om de kilometers door te spoelen!
  • Voor boekers via De Kale Berg een gratis fles wijn!

  Andere aanbieders

HiRoads FietsvakantiesHiRoads Fietsvakanties

Specialist in fietsen over de rustigste wegen in de regio rond de Mont Ventoux. Data 2018: 28 apr - 5 mei: Mont Ventoux Meivakantie Mazan 2 jun - 9 jun: Mont Ventoux Voorjaarsweek Lachau 6 okt - 13 okt: Mont Ventoux Indian Summer Lachau Kleinschalig en aangenaam geprijsd 

Ventoux ServicesVentoux Services

Ventoux Services organiseert en begeleidt fietsreizen naar de Mont Ventoux. Voor bedrijven, families en vrienden van 2 tot 300 personen.
Voor uw fietsreis op maat adviseren wij u graag over accommodaties, maaltijden, programma invulling en activiteiten.
Daarnaast organiseren wij diverse kant-en-klare fietsreizen, inclusief overnachting, half-pension, fietsbegeleiding en regionale activiteiten. 

l'Été Indien - fietswekenl'Été Indien - fietsweken

BEGELEIDE FIETSWEKEN / STAGES (van 3 maart tot 12 mei 2018) Heb je een passie voor de fiets, wil je trainen voor een voorjaarsdoel, de Provence ontdekken met fietsbegeleiding, individueel, in groep, sportvereniging of bedrijfsincentive. In combinatie met de gezellige luxe van een chambre d’hôtes en het lekker tafelen trachten wij het beste van twee werelden te verenigen. Dit alles in de schaduw van de Mont Ventoux en zijn prachtige achterland met authentieke dorpjes, wijngaarden en geurende lavendel.

 

Pin It
e-max.it: your social media marketing partner