We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Ventoux Services

website ventoux servicesVentoux Services organiseert en begeleidt fietsreizen naar de Mont Ventoux. Voor bedrijven, families en vrienden van 2 tot 300 personen.
Voor uw fietsreis op maat adviseren wij u graag over accommodaties, maaltijden, programma invulling en activiteiten.
Daarnaast organiseren wij diverse kant-en-klare fietsreizen, inclusief overnachting, half-pension, fietsbegeleiding en regionale activiteiten. 

Onze website is tijdelijk offline.
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Of bel ons:
+33-777204396 mobiel
+33-986631000 thuis
Wij spreken Nederlands


website ventoux services

 

Laat u door ons inspireren en ontdek de Provence op z’n mooist!

 


 Andere aanbieders

Fietsreizen

Fietsreis op maat Voor fietsgroepen tot 17 personen.Voor ieder budget, vanaf € 150 p.p.p.w.Logies, half pension of volpension. Autoluw fietsparadijs 35 km van de voet van de Mont Ventoux.Gemiddeld 320 dagen zon per jaar.Fietsen van april tot november.

Fietsreizen

Ventoux Services organiseert en begeleidt fietsreizen naar de Mont Ventoux. Voor bedrijven, families en vrienden van 2 tot 300 personen.Voor uw fietsreis op maat adviseren wij u graag over accommodaties, maaltijden, programma invulling en activiteiten.Daarnaast organiseren wij diverse kant-en-klare fietsreizen, inclusief overnachting, half-pension, fietsbegeleiding en regionale activiteiten.  Onze website is tijdelijk offline.Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bel ons:+33-777204396 mobiel+33-986631000 thuisWij spreken Nederlands

Fietsreizen

CH GT ST VH Domein Masmazan ligt op de mooiste plek van Mazan, een dorpje in de Vaucluse ten zuiden van de Mont Ventoux. Het domein is 3 hectare groot, ligt tegen de heuvel aan en biedt een vrij uitzicht van 180 graden over de Montagne de Vaucluse en op dorpen zoals Venasque, Saint Didier en Pernes le Fontaines.Wij bieden de Mas, 2 gîtes, 1 studio, een safari tent en/of een meerdere chambre d'hôtes kamers aan. Ook is het mogelijk het domein als geheel te huren voor maximaal 26 personen.