We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Vakantiehuizen van bemiddelaars

basic travel 06Hieronder vind je vakantiehuizen van verhuurders van meerdere huizen in de omgeving van de Mont Ventoux.
Klik op de foto of de naam van de verhuurder om meer informatie en foto's van hun aanbod te zien.

Slow Provence, gevestigd in Bedoin, is een klein bureau dat gespecialiseerd is in de verhuur van charmante vakantiehuizen aan de voet van de Mont Ventoux. Wij bieden u een selectie van hoogwaardige vakantiehuizen met privé zwembad, gelegen uitsluitend aan de voet van de Mont Ventoux, en voornamelijk in Bedoin, Malaucène en Crillon-le-Brave.

Vakantiehuizen Provence, dé referentie voor de huur van prachtige gîtes en luxueuze vakantiewoningen in Zuid-Frankrijk, is een onderdeel van het Belgisch-Provençaals immokantoor Ventoux Immo Provence.Onze affiniteit met België en Nederland, gecombineerd met onze expertise op gebied van Frans vastgoed, maakt van ons agentschap de ideale partner voor de verhuur van vakantiehuizen en de aan- of verkoop van uw droomhuis in de Provence.

Basic Travel verhuurt persoonlijk geselecteerde vakantiehuizen en villa's met zwembad in de Provence. Veel vakantiehuizen met mooie ligging in de omgeving van de Mont-Ventoux. Fietsmogelijkheden vaak direct vanaf de accommodaties.

Onze activiteit is het aanbieden van vakantiehuizen te huur in de Provence voornamelijk rond de Mont Ventoux.Alle woningen van Vakantie Provence worden persoonlijk door ons bezocht. Wij leggen de lat heel hoog vooraleer een woning in ons aanbod wordt opgenomen.Het is de bedoeling dat wij ons proberen in de plaats van de huurder te stellen met als belangrijkste doel een correcte verhouding prijs/kwaliteit aan te bieden.

Accommodaties rond de Mont Ventoux