Fietsvakanties Ventoux

Fietsstage aan de voet van de Mont Ventoux

Altijd al willen trainen om en rond de Mont Ventoux? 
Wij bieden u deze kans! 
Fietsstages vanuit Mazan (F-84380) gelegen aan de voet van de Ventoux. U verblijft in een prachtige villa (tot 11 personen) met alle faciliteiten.

Onze formule

Naast uw verblijf in deze villa met zwembad aan de voet van de Mont-Ventoux wordt er voor fietsgroepen elke dag een gevarieerd ontbijt geleverd zodat onze gasten scherp voor de dag komen in deze toch uitdagende omgeving voor menig wielerliefhebber. 
Het ontbijt zal bestaan uit  onder andere  granola,  meerdere verse confituren, eitjes, vers stokbrood... Indien er specifieke wensen zijn, kan hier altijd rekening met worden gehouden mits deze op tijd medegedeeld worden natuurlijk. Ook wordt  een basispakket aan dranken geleverd, waarin water, wijn, frisdranken,… aanwezig zijn.

U kan kiezen tussen begeleide fietstochten of fietst u liever op eigen tempo, of hebt u andere wensen, wij helpen u graag verder.

Het domain is volledig omheind en er is voldoende parkeerplaats en opbergplaats voor de fietsen.

Villa Ventoux biedt u een verwarmd zwembad, mooi terras waar je ‘s avonds kan vertoeven met een glaasje wijn van een wijnboer uit de buurt. Het dorpje Mazan ligt op 400m waar verschillende restaurants gevestigd zijn.

Bezoek website

 


Alle aanbieders

Fietsreizen

Fietsstage aan de voet van de Mont Ventoux Altijd al willen trainen om en rond de Mont Ventoux? Wij bieden u deze kans! Fietsstages vanuit Mazan (F-84380) gelegen aan de voet van de Ventoux. U verblijft in een prachtige villa (tot 11 personen) met alle faciliteiten.

Fietsreizen

CH GT ST VH Domein Masmazan ligt op de mooiste plek van Mazan, een dorpje in de Vaucluse ten zuiden van de Mont Ventoux. Het domein is 3 hectare groot, ligt tegen de heuvel aan en biedt een vrij uitzicht van 180 graden over de Montagne de Vaucluse en op dorpen zoals Venasque, Saint Didier en Pernes le Fontaines. Wij bieden de Mas, 2 gîtes, 1 studio, een safari tent en/of een meerdere chambre d'hôtes kamers aan. Ook is het mogelijk het domein Masmazan als geheel te huren voor maximaal 26 personen.

}