We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

De volgende stap!

ariane greep met cameraLangzaam, stapje voor stapje, naderen we het einddoel, de . In december gaan we de audio afmaken, al het geluid krijgt dan de aandacht die het verdient. Dan ga ik met de film de boer op. Wat een enorm project... Maar nu kan ik eindelijk wat laten zien!

 

Want... de website is af! Op www.montventoux-scalaparadisi.com. 
Ik maakte een selectie uit de honderden foto's die ik heb gemaakt van de Mont Ventoux
in alle seizoenen, van het filmen van de scènes met Petrarca, de foto's van ons leven, en ook gebruikten we screen shots. Lukas Brouwer maakte een ontwerp, Joost van Schie is mijn technische man. Heerlijk al die mensen die dingen kunnen die ik niet kan. De trailer zal ook te zien zijn op de Kale Berg site. Beschouw het maar als een voorproefje.
Hopelijk zal de hele film in 2013 te zien zijn op televisie, in ieder geval zit de Mont Ventoux weer in de Tour de France. In de film zien we de Tour van 2000 met Lance Armstrong, en ook de Tour van van 2009, waar Greg Lemond ook langskomt bij Joanne Simpson. Toeval? Ik weet het niet. Ieder creatief project heeft zijn eigen weg... zoveel heb ik nu al wel geleerd...

website montventoux-scalaparadisi.com

Bekijk hier de trailer van Mont Ventoux Scala Paradisi
Ariane Greep schrijft en maakt films. In 1999 fietste ze vanuit Malaucène naar de top om daar te trouwen met Bas Steman, die vanuit Bedoin gekomen was. Voor dekaleberg.nl schrijft zij over de totstandkoming van haar film over de Mont Ventoux.