WebTrainer


personal sportcoaching

help   nl Nederlands   en English  

email Contact      feed RSS feed      twitter Twitter

Home

Webshop

Nieuwsberichten

Trainingspakketten

Lid worden

Nieuwsbrief

Inspanningstest

Inloggen

Inspanningstest Sneller BergOp Fietsen 2017 Sportvakantie Fietsen Wielrennen 2017 WebTrainer Personal Sportcoaching

Welkom bij WebTrainer, met WebTrainer haalt u uw sportieve doel!

Inspanningstesten bij WebTrainer

Bij de inspanningtest worden altijd je trainingszones bepaald om maximaal effectief te trainen. We vergelijken jouw waarden op de test met een referentie groep en bepalen je percentage vet en ideaalgewicht. Natuurlijk maken we gebruik van de Lode Excalibur Sport Ergometer en is er een goede douche aanwezig.

  Alle informatie is hier te lezen.

Samenwerkingsverbanden WebTrainer

Wielrentraining, persoonlijke sportcoaching, trainingsschema's, conditietesten en sportkampen voor fietsers is wat WebTrainer verzorgt.

Adrie van Diemen, Admotion, WebTrainer Adrie van Diemen is de man achter WEBTRAINER.

Hij was verantwoordelijk voor de training, begeleiding en testen van de renners van het succesvolle Team Garmin Sharp. Van Diemen verzorgde de persoonlijke coaching van Christian Vande Velde die in 2008 in de Tour de France als 4e is gefinisht. De tijdrijder David Millar, de top sprinter Tyler Farrar en Dan Martin, de winnaar van de Ronde van Catalonië en de top klassieker Luik Bastenaken Luik.

Hij heeft ook acht jaar ervaring als trainer en begeleider van de Rabobank Wielerploegen voor junioren en amateurs en heeft daarnaast gewerkt met de wereldkampioenen Greg LeMond en Danny Nelissen. Tevens is Adrie vast auteur van het wielermagazine Fiets.

Trainingsbegeleiding die alleen voor topsporters gereserveerd leek, is nu beschikbaar voor iedereen. WebTrainer laat u maximaal van Adrie's kennis en ervaringen profiteren zodat u uw sportieve ambities kunt vervullen.

Voor wie?

De sportbegeleiding van WebTrainer is geschikt voor fietsers van alle niveaus. WebTrainer zorgt voor programma's die op úw situatie zijn afgestemd en rekening houden met úw conditie en úw doelen. Ongeacht of dit het volbrengen van uw eerste toertocht of cyclosportieve wedstrijd is of het winnen van..... Zegt u het maar.

De WebTrainer werkwijze

WebTrainer begint altijd met het maken van een voor jou passend trainingsplan. Dit trainingsplan wordt opgesteld naar aanleiding van de intake die WebTrainer bij je afneemt. Omdat iedereen verschillend reageert op de training wordt jou plan indien nodig aangepast aan jou persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier is je training nooit te zwaar, maar ook niet te licht! De frequentie van die aanpassing is afhankelijk van het abonnement dat je hebt.

WebTrainer Coach is geschikt voor wedstrijdrenners, cyclosportieve rijders of toerfietsers die hun prestatie's willen verbeteren. Het persoonlijk contact met je eigen coach helpt het beste uit je te halen. Hij kent je en helpt je verder. Daarnaast kom je bij gezamenlijke trainingen in contact met mensen die dezelfde passie voor het fietsen hebben als jij. Deze trainingen worden gegeven bij BergOp, in trainingskampen en clinics maar ook op trainingen die vanuit Swift Leiden vertrekken.

Trainingspakketten

De WebTrainer Coach, persoonlijke trainingsbegeleiding door een eigen persoonlijke coach, wordt aangeboden in verschillende pakketten, klik hier voor een overzicht. In dat overzicht vindt u alle trainingspakketten en kunt u vaststellen welk pakket voor u het meest geschikt is. U heeft al een abonnement op WebTrainer Coach vanaf € 59,-. per maand.

newspaper Trainen met Vegard


date 01-06-2020

[08:56, 6/3/2020] Vegard Stake Laengen: They were also sprinting on every city sign
Coronacrisis in Europa en alle wielerwedstrijden zijn afgelast. Toch moeten de profs hun conditie onderhouden voor de koersen die er in het najaar komen. Vegard Stake Laengen van UAE Team Emirates kwam ruim een week in Nederland trainen op het vlakke voordat hij weer naar Noord Italie vertrok om in de bergen te trainen. Het was een prachtige mogelijkheid om 3 jonge renners die bij WebTrainer trainen kennis te laten maken met een professional. 
Trainen met Vegard
vlnr Vader Huising, Menno Huising, Vegard Stake Laengen, Michael Boers, Daan van den Berg & vader Boers. 
Zaterdag 30 mei 2020 was het zover. Vegard zou een korte duurtraining doen van 150 km en de Nieuwelingen zouden met hem mee trainen. Deze trainingsrit was in een trainingsperiode die hier aan vooraf ging al voorbereidt via verlenging van de duurtrainingen. Beejte gespannen maar enthousiast voor wat komen ging kwam de jeugd aangerden naar Zoeterwoude om met Vegard de 150 km te trainen. Prachtig weer, geplande route met nauweljks stoplichten, goed getraind en de vaders erbij. Wat wil je nog meer. 
Route met Vegard
Route: Zoeterwoude, Benthuizen, Boskoop, Gouda, over de IJsseldijk, naar de Lekdijk en door naar Schoonhoven. Koffie. Lekdijk naar IJsselstein, Linschoten, Oudewater, Hekendorp, Reeuwijk-Brug, Boskoop, Rietveld en terug naar de Weipoortseweg in Zoeterwoude. 
Na 4:18 uur fietsen en 152 km later was het groepje terug met een gemiddelde snelheid van 35.4 km/uur volgens de TrainingPeaks gegevens van Vegard. Moe, voldaan, een ervaring rijker en veel geleerd van Vegard. Michael, Daan en Menno weten waar ze voor trainen. 
Vegard: "I think all of them were quite at the same level. Impressed how strong they were to be so young. All of them stayed in front with me. Felt all spent equal time in the front. They were also sprinting on every city sign."
[08:55, 6/3/2020] Vegard Stake Laengen: I think all of them were quite at the same level. Impressed how strong they were to be so young. All of them stayed in front with me. Felt all spent equal time in the frontVegard Stake Laengen: I think all of them were quite at the same level. Impressed how strong they were to be so young. All of them stayed in front with me. Felt all spent equal time in the front. 

 
Website: Vegard Stake Laengen    

tag_red Labels: Profs, Race
link Permanente link naar: Trainen met Vegard
Delen |



newspaper HIT trainingen


date 11-03-2020

Korte hoogintensieve intervallen lijken het meest effectief om de puntjes op de i te zetten als de conditie al goed is.  Het is als duursporter van groot belang om veel te trainen op de intensiteit waar je maximaal je vetverbranding, de...

tag_red Labels: Profs, Cyclo
link Permanente link naar: HIT trainingen
Delen |



newspaper Alexander Kristoff wint Gent Wevelgem


date 01-04-2019

Alexander Kristoff wint met een machtige sprint de voorjaarsklassieker Gent Wevelgem. Meer http://www.uaeteamemirates.com/kristoff-blows-away-rivals-gent-wevelgem-win/ Website: Kristoff |  ...

tag_red Label: Profs
link Permanente link naar: Alexander Kristoff wint Gent Wevelgem
Delen |



newspaper Na de Giro ook de Tour de France


date 05-06-2018

'Dumoulin maakt zeker kans': Tour na loodzware Giro, hoe doe je dat? Het lijkt gekkenwerk, maar Tom Dumoulin gaat na de loodzware Ronde van Italië ook de Tour de France rijden. Maar hoe reëel is het om zo snel weer op topniveau te ...

tag_red Label: Profs
link Permanente link naar: Na de Giro ook de Tour de France
Delen |



newspaper Fiets ik wel genoeg


date 13-03-2018

Fiets ik wel genoeg? Twee keer in het weekeind fiets ik met een fietsmaat van mij 90 km. We rijden dan gemiddeld rond de 30 km/uur.  Het eerste deel wat rustiger en in de tweede helft na een kop koffie rijden we altijd een half uur h...

tag_red Labels: Cyclo, Toer
link Permanente link naar: Fiets ik wel genoeg
Delen |



newspaper Proefpersonen gezocht voor hoofdonderzoek


date 15-02-2018

Proefpersonen gezocht Monitoring van trainingseffecten met genexpressiepatronen In opvolging van het succesvulle vooronderzoek volgt nu het hoofdonderzoek naar -  De monitoring van trainingseffecten met genexpressiepatronen.  Wa...

tag_red Label: Geen
link Permanente link naar: Proefpersonen gezocht voor hoofdonderzoek
Delen |



newspaper Martinello getest


date 02-02-2018

Sterven in Zoeterwoude tijdens inspanningstest In de Tour van 2010 kocht ik in Frankrijk een Garmin. Ik had het stomme idee opgevat om vanuit Parijs naar huis te fietsen.  En het leek me route-technisch wel zo handig om met dat d...

tag_red Labels: Race, Cyclo, Toer, Nieuws
link Permanente link naar: Martinello getest
Delen |



newspaper Elektrostimulatie tijdens het fietsen


date 16-01-2018

IHet is bekend dat krachtsporters bij hun krachttraining soms extra kracht kunnen leveren door tijdens de oefening hun spieren met via huidelektroden te stimuleren. Daardoor maken ze meer progressie. Je vraagt je natuurlijk af of zo een elektro...

tag_red Labels: BergOp, Cyclo
link Permanente link naar: Elektrostimulatie tijdens het fietsen
Delen |



newspaper Proefpersonen gezocht voor onderzoek (2)


date 20-11-2017

Monitoring van trainingseffecten met genexpressiepatronen We hebben bijna genoeg proefpersonen. ! Bijna ! Wil je toch nog meedoen? Je bent van harte welkom. Lees onderstaande aandachtig door en meld je aan voor dit unieke onderzoek. ...

tag_red Labels: Race, Cyclo
link Permanente link naar: Proefpersonen gezocht voor onderzoek (2)
Delen |



newspaper Fietstocht op grote hoogte


date 14-11-2017

Fietstochten in de Himalaya nemen in populariteit toe. Bijvoorbeeld van Lhasa in Tibet (hoogte 3.680 m) naar Kathmandu in Nepal. Het grootste deel van deze 1.000 km route wordt er gefietst  op grote hoogte met bergpassen van 3.800 m (de la...

tag_red Labels: Race, Cyclo
link Permanente link naar: Fietstocht op grote hoogte
Delen |



newspaper Mike van de Wouw 2e op het NK Marathon


date 10-10-2017

Afgelopen weekend vond in Eijsden het Nederlands kampioenschap MTB marathon plaats tijdens de Bart Brentjens Challenge. Mike van de Wouw werd 2e bij de Masters 50+ achter de ervaren Jan Weevers. Na een succesvolle Zillertal in juni en Vulcan Bi...

tag_red Label: Cyclo
link Permanente link naar: Mike van de Wouw 2e op het NK Marathon
Delen |