We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

De Kale Berg op je smartphone

De regelmatige bezoeker van deze website zal het zijn opgevallen dat het uitlerlijk van de website is veranderd. Deze aanpassing was noodzakelijk om de website ook goed weer te geven op een smartphone. Je kunt De Kale Berg nu dus ook goed bekijken terwijl je met een lekker biertje op een terras bij de Mont Ventoux zit. En met de onlangs verlaagde roaming-tarieven komt dat mooi uit. De Kale Berg wordt nu goed weergegeven op alle devices, van smartphone tot desktop computer. Op een laptop, desktop, of tablet zul je niet zoveel verschil merken met de vanouds bekende lay-out, maar op een smartphone ziet het er anders uit. De navigatie op een smartphone zal even wennen zijn. Het menu is namelijk niet altijd zichtbaar.

Klik op Openmenu en je krijgt het te zien. Maak je een keuze uit het menu dat dan zichtbaar wordt, dan sluit het hoofdmenu en je ziet het gekozen artikel en eventueel een submenu. Om terug te gaan naar het hoofdmenu klik je weer op Openmenu.

De meeste informatie is goed te bekijken als je de telefoon rechtop houdt, dus staand. Soms is liggend beter, maar dat wijst zich vanzelf.

In de komende tijd worden nog aanpassingen gedaan om het gebruiksgemak en de beeldkwaliteit te verbeteren.

De webmaster is benieuwd naar je reactie. Laat het weten hieronder of via Contact. 

Op je smartphone moet het er ongeveer zó uitzien: 

De Kale Berg op je smartphone

Bekijk hier hoe De Kale Berg eruitziet op verschillende apparaten.

{fcomment}