We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

'Le Flandrien': cycling bar - bistro & B&B bij de startstreep in Bedoin

le flandrien thumbNiet alleen de top van de kale berg wordt 'verbouwd', ook aan de voet in Bedoin gaat er iets gebeuren. Precies tegenover de startstreep van de klim staat al jaren het vakantiehuis / chambres d'hôtes 'Maison Mon Ventoux' van de Vlamingen Els en Marnik. Binnenkort openen zij daar de cycling bar & bistro 'Le Flandrien'. Je kunt er dan terecht voor 'een lekkere, verzorgde koffie', een keuze uit 'een dorstlessende selectie van trappistenbieren' of een heerlijk glas wijn. 'Onze aandacht gaat naar gezonde voeding, seizoensgebonden gerechtjes, met o.a. locale ingrediënten, doorspekt met invloeden van her en der.'

Daarnaast verhuren zij nog 2 kamers op de eerste etage van de bistro en een dorpswoning voor 4 in het centrum van Bédoin. Je hebt de keuze tussen de Simpson Room en de Merckx Suite. 
Els en Marnik zijn afkomstig uit Vlaams-Brabant en besloten in 2010 aan hun drukke leventje in België een einde te maken en te verhuizen naar de Provence. Alwaar ze het vast heel druk graan krijgen... De foto's beloven veel goeds. 
Je vindt Le Flandrien op de pagina met huizen van particulieren.

Cycling bar & bistro 'Le Flandrien'