We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Afgelastingen door Coronacrisis

UPDATE 28 april: Tot half juli zijn nu alle evenementen afgelast. De Editie 2020 van Groot Verzet Tegen Kanker van Stichting Mont Ventoux WORDT VERPLAATST NAAR 2 en 3 September 2021. De halve marathon Bedoin - Mont Ventoux is geannuleerd. Het zat er aan te komen... de eerste afgelastingen van evenementen op en rond de Mont Ventoux zijn een feit. Zo gaat Klimmen Tegen MS op 1 juni niet door en ook de DrômeTour komt te vervallen. De 10e en tevens laatste editie van de DrômeTour zou plaatsvinden vanaf 30 mei. Ook Tour du ALS, Join4energy en Mon Ventoux genannuleerd. Alpe d'HuZes gaat dit jaar ook niet door. Dit is een enorme domper voor de organisatoren, deelnemers en vrijwilligers van deze evenementen. Voor een aantal evenementen betekent dit ook een verlies aan inkomsten en heel veel extra werk.

De Tour du ALS is verplaatst naar 6 juni 2021. Mon Ventoux is verplaatst naar 11 september 2021 (nog onder voorbehoud).

De GF Mont Ventoux Beaumes-de-Venise is verplaatst naar 29 augustus. Mont Ventoux Dénivelé Challenges is afgelast. Ook de start van de Tour de France is verplaatst naar 29 augustus. De Franse president maakte op maandag 13 april bekend dat in Frankrijk geen grote publieksevenementen vóór half juli mogen worden georganiseerd vanwege de coronapandemie.

De Editie 2020 van Groot Verzet Tegen Kanker van Stichting Mont Ventoux WORDT VERPLAATST NAAR 2 en 3 September 2021.

De halve marathon Bedoin - Mont Ventoux, die gepland stond voor 26 juli, is geannuleerd.

Tot half juli zijn nu alle evenementen afgelast. Er staat alleen nog een klein evenement voor 20 juni op de Agenda (NousVentoux2020), maar dat zal ongetwijfeld ook niet door kunnen gaan.

Bekjik de Agenda

martin sanchez Tzoe6VCvQYg unsplash 2