We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Mont Ventoux Summit: fietsen en werken aan jezelf

Mont Ventoux Summit

Je kan natuurlijk de Mont Ventoux een keer op fietsen maar je kunt er misschien ook meer uit halen. Sowieso ben je een ervaring rijker en zal deze prestatie je nog lang bij blijven. Maar je kunt je uitdaging ook combineren met iets anders, een goed doel bijvoorbeeld, of... werken aan jezelf. Die mogelijkheid biedt SoulCycling je. Het is volgens Sander Vloedgraven, trainer en fanatiek wielrenner, een ontwikkelmethode, gebaseerd op best practices op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. De fietsavonturen die hij organiseert helpen jou je persoonlijke groei te realiseren. 

Mont Ventoux Summit

Een van die fietsavonturen de Mont Ventoux Summit. Sander Vloedgraven: "Dit is de plek om jouw dromen te realiseren. Een week lang verblijven we met elkaar in de Provence en combineren we dit fietsavontuur met jouw persoonlijke groei.
Delen van de ochtend en avond gaan we als groep aan de slag met jouw leiderschapsreis en bewustzijn. De rest van de dag zijn we buiten te vinden op de fiets."
Als uitvalsbasis is gekozen voor een villa met zwembad in Lachau aan de oostzijde van de Mont Ventoux. Hier heb je eindeloze fietsmogelijkheden met vele beklimmingen en prachtig rustige fietswegen.

Datum: 23 mei tot 29 mei 2021

Meer informatie op de website.