We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Mont Venpoetsdoekje ;-)

Tabletdoekje Mont VentouxVroeger waren ze er alleen voor je bril en ook voor de lens van je camera: poetsdoekjes. Van die hele kleine, zodat-ie ook in je brillenkoker past. Maar om je iPad daar nou mee te gaan poetsen... Daar is nu iets beters voor: tabletdoekjes. 

Dat zijn vernieuwde brillendoekjes en door de afmetingen, die van een 10" tablet, zijn ze een stuk handzamer en voor veel poetswerk te gebruiken. Het scherm van je tablet, je mobiele telefoon, je gps of je fietsbril, alles wordt weer spiegelend schoon! Onmisbaar tijdens de vakantie of een lange fietstocht. En vanaf vandaag is daar ook een mooi ontwerp met de Mont Ventoux!Tabletdoekje Mont Ventoux

 

Daarnaast zijn er ook andere ontwerpen en zelfs customized doekjes. Een custom doekje met je favoriete Ventoux foto kan per stuk worden geproduceerd, maar ook in grotere aantallen als bijvoorbeeld een relatiegeschenk. Te bestellen bij tabletdoekjes.nl.