Mon Ventoux

Datum
22.06.2024
Locatie
Bedoin
Url
https://www.monventoux.be/

Beschrijving

20 jaar Mon Ventoux

Mis Sporta Mon Ventoux 2024 niet - je laatste kans om met Sporta de mythische Mont Ventoux te overwinnen voor we in 2025 een volledig nieuw concept in de markt zetten.


Wandelaar of fietser? Ervaren rot of beginner? Sporta Mon Ventoux heeft voor ieder wat wils in petto! 

Wil jij op 22 juni 2024 deelnemen aan een uniek buitenlands, sportief avontuur? Dat kan met één van onze zes uitdagingen.

Sporta mon ventoux 2024

 

TIP: Ventoux medaille!

Verras iemand die de beklimming heeft gedaan  (of jezelf...) met een medaille. Een zware goudkleurige plak van 70 mm doorsnee met een mooie afbeelding in reliëf van de top van de kale berg, de drie routes naar boven en de verbindingswegen tussen de drie dorpen (Gorges de la Nesque en Col de la Madeleine). De medaille is voorzien van een blauw-wit-rood lint met de tekst MONT VENTOUX. 
Lees meer: Ventoux-medaille

Een zware goudkleurige plak van 70 mm doorsnee met een mooie afbeelding in reliëf van de top van de kale berg, de drie routes naar boven en de verbindingswegen tussen de drie dorpen (Gorges de la Nesque en Col de la Madeleine). De medaille is voorzien van een blauw-wit-rood lint met de tekst MONT VENTOUX. Een zware goudkleurige plak van 70 mm doorsnee met een mooie afbeelding in reliëf van de top van de kale berg, de drie routes naar boven en de verbindingswegen tussen de drie dorpen (Gorges de la Nesque en Col de la Madeleine). De medaille is voorzien van een blauw-wit-rood lint met de tekst MONT VENTOUX.