Jij hebt een medaille verdiend! Of je man, vrouw, vriend, vriendin, vader, moeder, zoon, dochter of wie dan ook die de kale berg heeft bedwongen.

"Een erg mooie medaille. Kijk er iedere dag met plezier naar."

Jim Scheffer vond dat ook toen hij vorige zomer de Ventoux had beklommen. Nu heeft hij toevallig zelf een sportprijzenwinkel in Leiden, dus dan maak je er gewoon zelf een... En dat is aardig gelukt. Een zware goudkleurige plak van 70 mm doorsnee met een mooie afbeelding in reliëf van de top van de kale berg, de drie routes naar boven en de verbindingswegen tussen de drie dorpen (Gorges de la Nesque en Col de la Madeleine). De medaille is voorzien van een blauw-wit-rood lint met de tekst MONT VENTOUX. 

"Ik heb er twee aan de muur hangen en die vind ik erg mooi omdat het heldere kleuren zijn. Het zijn dierbare herrinneringen aan iets wat ik nu niet meer kan."

De medaille kan worden gepersonaliseerd. De door jou opgegeven tekst wordt dan gegraveerd op de achterkant. Denk aan je naam, de datum van de beklimming, welke klim, afstand of wat dan ook; er is ruimte voor maximaal 75 karakters. Heb je een van de uitdagingen gereden, zoals de Cinglé, Galérien, Bicinglette, Diable, Cannibale, Forestier of Grandonneur? Dan worden je gegevens wel even gecontroleerd in het betreffende klassement. 

"Ze zijn mooi, elke dag word ik herinnerd aan mijn prachtige tijd."

Wil jij ook zo'n medaille? Bestel hem direct bij Scheffer Sportprijzen. Prijs €27 inclusief graveren, exclusief verzendkosten.

button bestel

Mont Ventoux medailleMont Ventoux medaille