Je bent dus van plan om te proberen Diable of zelfs Cannibale du Mont Ventoux te worden door de Berg der Bergen op één dag langs vijf of zes verschillende routes te bedwingen.

In het Reglement Diable en Cannibale heb je kunnen lezen aan welke eisen een aspirant-Diable/Cannibale dient te voldoen alvorens hij tot de rangen der Diables/Cannibales kan worden toegelaten. Van deze voorwaarden heb je kennis genomen. Vervolgens heb je besloten de uitdaging aan te gaan.

De inschrijfkosten bedragen €25. Je kunt je aanmelden door dit formulier in te vullen en te verzenden en de bijdrage te voldoen. Zodra je formulier en je betaling zijn ontvangen, wordt je inschrijving bevestigd en worden de stempelkaart en de  routekaarten toegestuurd.
Regel je inschrijving tijdig, d.w.z. minimaal drie weken vóór vertrek.

Hoe inschrijven? 

  1. Vul het Inschrijfformulier Diable/Cannibale/Forrestier/Grandonneur in. 
  2. Klik op verzenden; je komt automatisch terug naar deze pagina en je ziet nu een betaallink..
  3. Regel je betaling.

Je gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om je inschrijving en eventuele toezending van het certificaat af te handelen. Ontvang je een certificaat, dan worden je voornaam, achternaam, woonplaats, leeftijd en datum waarop je de uitdaging hebt volbracht gepubliceerd in een klassement op de website De Kale Berg. Op het inschrijfformulier kun je toestemming voor publicatie geven. Toestemming kan achteraf altijd ingetrokken worden door een verzoek daartoe aan De Kale Berg. Ook moet je akkoord gaan met de Privacyverklaring.

Inschrijfformulier uitdagingen NBG De Kale Berg

Check je e-mailadres!

/ /

Invalid Input

Maak een keuze

Je moet toestemming geven

De toestemming kun je later altijd nog intrekken.

Je moet akkoord gaan

Please let us know your message.