We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Inschrijving Forestier en Grandonneur

Je bent dus van plan om te proberen Forestier of zelfs Grandonneur du Mont Ventoux te worden door de Berg der Bergen op één dag langs twee of drie verschillende MTB-routes te bedwingen.

In het Reglement Forestier en Grandonneur heb je kunnen lezen aan welke eisen een aspirant-Forestier/Grandonneur dient te voldoen alvorens hij tot de rangen der Forestiers/Grandonneurs kan worden toegelaten. Van deze voorwaarden heb je kennis genomen. Vervolgens heb je besloten de uitdaging aan te gaan.

Je kunt je aanmelden door dit formulier in te vullen en te verzenden en de bijdrage te voldoen. Zodra je formulier en je betaling zijn ontvangen, wordt je inschrijving bevestigd en worden de stempelkaart en de  routekaarten toegestuurd.
Regel je inschrijving tijdig, d.w.z. minimaal drie weken vóór vertrek.

Hoe inschrijven? 

  1. Vul het Inschrijfformulier Diable/Cannibale/Forrestier/Grandonneur in. 
  2. Klik op verzenden; je krijgt een nieuwe pagina ter bevestiging met een betaallink.
  3. Regel je betaling.

Je gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om je inschrijving en eventuele toezending van het certificaat af te handelen. Ontvang je een certificaat, dan worden je voornaam, achternaam, woonplaats, leeftijd en datum waarop je de uitdaging hebt volbracht gepubliceerd in een klassement op de website De Kale Berg. Op het inschrijfformulier kun je toestemming voor publicatie geven. Toestemming kan achteraf altijd ingetrokken worden door een verzoek daartoe aan De Kale Berg. Ook moet je akkoord gaan met de Privacyverklaring.