Zuidkant Ventoux gaat vrijdag 20 april open

Ventoux 2018 04 06 Ruud en Onja bij slagboom Chalet Reynard thumbUPDATE 18 april Vanwege hevige sneeuwval een week later dan gepland, maar de slagboom voorbij Chalet Reynard gaat vrijdag 20 april open. De noordkant is nog gesloten; de weg is daar nog deels bedekt met sneeuw. Naar verwachting gaat de klim vanaf Malaucène in de eerste helft van mei open.

Lees meer...

Ook bij Sault een hotelcomplex

Gezicht op Sault oude ziekenhuisNou ja, complex... valt wel mee. Nadat plannen voor toeristische megaprojecten bij Malaucène en Bedoin bekend waren geworden kon Sault - het derde startdorp voor een beklimming van de Ventoux - niet achterblijven. Ook daar wil men graag meer fietsers verwelkomen en langer laten verblijven. Dit project wordt niet zo kolossaal als de andere projecten: men heeft het over een 'bike home' met 'vijftig bedden of meer', speciaal voor fietsers. Iets tussen een hostel en een luxe hotel in. 

Lees meer...

Alpe D'Huez Vs Mont Ventoux

Alpe D'Huez Vs Mont Ventoux: Which Is The Toughest, Most Legendary Climb Of Le Tour De France?

Alpe D'Huez of Mont Ventoux? Beiden bezorgen de renners in het peloton van de Tour de France angst en vrees en trekken honderdduizenden fans ... 

Lees meer...

Subcategorieën

Deze website gebruikt cookies om bezoekersstatistieken te meten. Door op ok te klikken accepteer je ze.
Lees meer.