Schoonmaak Mont Ventoux - 10e editie

netoyons le ventoux 2014 logo

Zaterdag 30 september is het weer de hoogste tijd voor de jaarlijkse grote schoonmaak.
Om 9 uur verzamelen op de Plaine des Ermitants (400m na Chalet Reynard, richting de top). Vrijwilligers worden verdeeld in teams en sectoren. De zakken worden uitgedeeld aan teams. Neem handschoenen en warme kleding mee.
Om 13u worden de teams verwacht voor de picknick, die wordt aangeboden door onze partners.

Lees meer...

Nederlandse fietser dood aangetroffen op weg bij Chalet Reynard

ongevalZaterdag 2 september om ongeveer 12:30 uur werd het levenloze lichaam van een fietser ontdekt door vier jonge mannen die naar de top van de Ventoux reden. Ze ontdekten hem iets voor Chalet Reynard. Brandweerlieden en een team van SMUR gingen ernaartoe en konden alleen de dood constateren.

Lees meer...

Eau du Ventoux

eau du ventoux thumbJaren geleden zag ik in een winkeltje in Bedoin een flesje met een etiket met de naam VENTOUX erop. Alles waar Ventoux op staat intrigeert me mateloos dus dat flesje was snel gekocht. Een lekker geurtje na je in het zweet gefietst te hebben naar de top van de gelijknamige berg is nooit weg. Eau du Ventoux Sport is de naam van deze verkwikkende eau de toilette voor mannen die houden van natuurlijke, uitzonderlijke geuren. Zoals daar zijn "verse note van Bergamot en Absinthe-dragon gecombineerd met de kracht van Ceder, Sandelhout en Muskus." Deze geur is o.a. ook via De Kale Berg te bestellen.

Lees meer...

Subcategorieën