"Mijn kont doet zeer en mijn voeten zijn oververhit..."


joanne simpson cingleExclusief interview met Joanne Simpson


Welkom bij de club, gefeliciteerd! Wat is je nummer, wat zijn je tijden, heb je foto's, komt er nog een verslagje, was het héét, viel het mee???

Dat waren de vragen van www.dekaleberg.nl aan Joanne, direct na haar bericht dat ze met succes de Cinglé had gereden.

"Laat me even bekomen aub... Mijn kont doet zeer en mijn voeten zijn oververhit ...

En ik wil even genieten van het moment en me realiseren dat ik HET heb gedaan: mijn Cinglè en ja, je moet er toch wel een beetje gek voor zijn om dit te doen.

Maar ik heb genoten van elk moment! Van het vertrek om 6 uur in het donker, van de vrienden die ineens uit het niets opdoken om 7 uur op de flanken van mijn Ventoux voor die dag! Genoten van de stops aan mijn vaders stèle en het kusje dat ik hem elke keer gaf. Van de spandoek met GO JO GO !!

De laatste klim, dat geef ik toe, was ook afzien... Maar ik heb het karakter van mijn vader en opgeven staat niet in mijn woordenboek. Fier, want ik heb het gehaald en de kaart met ALLE stempels erop is het bewijs.

Mijn tijd? 45 jaar en 1 maand want een herinneringsrit aan mijn vader kan niet lang genoeg duren...

Mijn nummer? Iets met 13 daar zorgt Flo van de organisatie voor, want op 13 augustus reed ik mijn Cinglé nadat papa op 13 juli stierf op deze goddelijke verguisde kale berg met rugnummer 49 en ik ben 49... 

Mijn tijd? 45 jaar en 1 maand want een herinneringsrit aan mijn vader kan niet lang genoeg duren...

Thanks dad, you made me love my bikes, make me love every turn of the pedals and every heartbeat. This was my hommage to you ! love you.

Joanne Simpson"

Met dank aan Miek WeymeisLees ook: Joanne Simpson rijdt Ventoux op voor vader (nieuwsblad.be)

Pin It
e-max.it: your social media marketing partner