Weg Sault - Chalet Reynard geasfalteerd

asfalteren Sault-CRUPDATE 14 juni De weg van Sault naar Chalet Reynard is geasfalteerd en weer open voor fietsers. Er moeten nog wel wegmarkeringen e.d. worden aangebracht, maar met de fiets kun je erdoor. Vrijdag jl. moest de organisatie van de Tour du ALS de klim vanaf Sault nog laten vervallen vanwege de werkzaamheden. Volgens de borden zouden de werkzaamheden duren tot eind juni.

De informatie komt van Erik Mulder, die nu ter plaatse is. Hij heeft de informatie ontvangen van de Club des Cinglés. Woensdag rijdt hij de Bicinglette: 6 keer de berg op en af, een dubbele Cinglé. 

UPDATE 14 juni Erik is nog eens wezen kijken en laat het volgende weten: "Het asfalteren is nu echt klaar. Er ligt een strak en hard asfalt. Wel opletten ivm olie bij het afdalen en helemaal bij nat weer. Men moet nog wel de lijnen etc aanbrengen. Maar het asfalt is nu goed."

Nieuw asfalt Sault-Chalet Reynard

UPDATE 12 juni Erik Mulder heeft de Bicinglette voltooid! Hij heeft ook geconstateerd dat de weg nog niet bepaald gereed is om over te fietsen. Zie foto! De organisatie van de Club des Cinglés had hem dat desgevraagd wel verzekerd...

alsfaltering Sault-CR op 12 juni 2013. Foto: Erik Mulder.
In 2010 overleed de zus van Erik aan kanker. Hij heeft zijn zus beloofd dat hij jaarlijks de Mont Ventoux zal beklimmen om de aandacht te vestigen op deze verschrikkelijke ziekte die kanker heet en dat hij dit wil doen zolang hij kan. Je kan hem steunen, zie Sta op tegen kanker.

 

Pin It
e-max.it: your social media marketing partner