9 Forestiers erbij in 2013

4estier 17Dit jaar zijn er 9 Forestiers bij gekomen. De laatste 4 die gezamenlijk toetreden tot het klassement zijn Tjeb Burgman, Dave Janssen, Raymond Jansen en Kees van Soest, allemaal uit de provincie Utrecht. Hun verslagen lees je in "4estier" - verslag 1 en 2.
Ben jij een mountainbiker, dan is de Forestier du Ventoux dé uitdaging voor jou op de kale berg.

 Al 29 Forestiers gingen je voor en allemaal zijn ze enthousiast over hun prestatie. Het is geen gemakkelijke opgave, maar goed te doen als je goed getraind bent en het weer ook een beetje meezit. Vooral het prachtige uitzicht wordt geroemd en de stilte op de keienpaden; een auto zal je niet tegenkomen, of het moet de boswachter zijn. De meeste paden zijn echter totaal ongeschikt voor voertuigen op meer dan twee wielen.

De rauwheid en de ongerepte schoonheid van deze omgeving brengt me iedere keer weer in vervoering

- Tjeb Burgman, Forestier

De eerste vijf Forestiers van dit jaar reden op 21 resp. 23 juni, in een groepje van twee of drie. De laatste vier reden gezamenlijk, op 27 september.
Het is niet verstandig om in je eentje op de keienpaden te gaan fietsen. Als er iets gebeurt ben je op jezelf aangewezen. Neem ook altijd een goede topografische kaart mee (papier of app). Als je je inschrijft krijg je ook nog detailkaarten met de route erop ingetekend. Ook is er een gpx-bestand te downloaden, wat het navigeren nog gemakkelijker maakt. 

4estier2 18

Nieuwe Forestiers: Raymond Jansen, Tjeb Burgman, Dave Janssen, Kees van Soest,  (v.l.n.r).


Lees de verslagen van de nieuwe Forestiers:

"4estier" - verslag 1"4estier" - verslag 2

Rechts vind je o.a. het aangevulde klassement, meer verslagen van de Forestier en meer informatie over de Forestier.

{fcomment}

 

Pin It
e-max.it: your social media marketing partner