3.500 deelnemers voor Mon Ventoux

logo mijnventouxDoor de overweldigende interesse in de 10e editie van Mon Ventoux heeft Sporta de inschrijvingen vroeger dan verwacht afgesloten. Tot en met woensdag 5 februari kon je via www.monventoux.be nog inschrijven.

"Om de veiligheid en de kwaliteit van het evenement te respecteren, hebben we vroeger dan gepland een definitieve stop gezet op deze editie", zegt Jo Schreurs, algemeen directeur van Sporta.

"Deze tiende editie ging op 20 oktober van start en nauwelijks drie en een halve maand later is Mon Ventoux 2014 helemaal uitverkocht.  Onze organisatorische aanpak en de sportbeleving van het evenement werpen hun vruchten af."

Grinta! schrijft vandaag dat men is gestopt met inschrijven toen de teller op 3.500 stond. 'Mon Ventoux' is een beweegcampagne die beginnende en gevorderde fietsliefhebbers via opbouwende trainingsritten en begeleiding voorbereidt op een uitdaging van formaat, hetzij via 'La Vintoux', 'Ventourist', 'La Cannibalette' of La Cannibale', waarbij de Kale Berg een opmerkelijke hoofdrol opeist. 

Bron: grinta.be, monventoux.be

Grijp je er dit jaar naast? Volgend jaar is er weer een editie. En op de Agenda staan meer georganiseerde beklimmingen.

{fcomment}

Pin It
e-max.it: your social media marketing partner