In de CycloWorld Podcast praten Herman en Frank honderduit over de Mont Ventoux.

"De Reus van de Provence is al sinds jaar en dag een enorm populaire vakantiebestemming voor cyclofanaten. Hoogste tijd om er wat dieper op in te gaan", schrijft CycloWorld als inleiding op aflevering nr. 51 'De Mont Ventoux'. 

De Mont Ventoux maakt heel wat los bij fietsers. Dat bleek ook zeker uit hun laatste podcast die helemaal gewijd is aan de Reus van de Provence. Nooit eerder kregen ze zoveel reacties op een uitzending. Het is dan ook een echt vakantieonderwerp.

In de podcast gaan Herman en Frank uitgebreid in op de berg en de omgeving. Wat maakt 'm zo bijzonder? Wat is de beste standplaats? Wat is er naast de Ventoux nog meer te fietsen? Welke cyclo's zijn er? En uiteraard heel veel meer. 

Voor trouwe bezoekers van De Kale Berg weinig nieuws, maar best leuk om naar te luisteren. Alleen jammer dat ze de website De Kale Berg en het boek De kale berg niet noemen... Deze omissie is inmiddels rechtgezet in Aflevering #54 over Strava van de podcast. dekalebeg.nl staat nu wel in de shownotes.

Win het boek De kale berg!

Je kan het boek De kale berg winnen door een vraag te beantwooden die wordt gesteld in aflevering #54.

Beluister de podcast in je favoriete podcast app of natuurlijk via Spotify

CycloWorld Podcast 'De Mont Ventoux'CycloWorld Podcast 'De Mont Ventoux'

 

CycloWorld De Podcast Afl 054 over StravaCycloWorld De Podcast Afl 054 over Strava