de koning van de mont ventoux dvdUPDATE 7 juli: nu op DVD! Aan de witte toren op de top van de Mont Ventoux hing ooit een groot doek met de namen van alle renners die hier ooit een etappe in de Tour de France wonnen. Maar welke van deze winnaars is de grootste klimmer van allemaal? De documentaire De Koning van de Mont Ventoux brengt vijf van hen tegen elkaar in een ongekende virtuele wedstrijd buiten de grenzen van de tijd.

UPDATE 7 juli: nu te koop op DVD!

 

Bestel bij Bol.com.

koningmontventoux-posterweb Poster

De Koning van de Mont Ventoux kun je ook online bekijken bij meJane.com

De Koning van de Mont Ventoux is een spannende wedstrijd in een live-achtige uitzending, waarin de vijf 'heroes' worden samengebracht in een denkbeeldige wedstrijd buiten de grenzen van de tijd. Ze rijden dus tegen elkaar, via Bedoin naar de top. Wie wordt de koning van de Mont Ventoux? Merckx, Bernard, Virenque, Pantani of Gárate

De Koning van de Mont Ventoux is een productie van Associate Directors te Antwerpen, met steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds en van de Europese Unie. Een documentaire van Fons Feyaerts. De Vlaamse omroep VRT is betrokken bij de productie, dus de documentaire zal waarschijnlijk daar te zien zijn. En hopelijk ook in Nederland. Wanneer? Rond de 100ste Tour de France in 2013.

Trailer De Koning van de Mont Ventoux (Fons Feyaerts, 2013)

In 2013 draaide de film tijdens de 100ste Tour de France in de bioscopen.

Voor meer info:
www.cinemadelicatessen.nl
http://www.facebook.com/dekoningvandemontventoux