Ja, also... das Buch Der kahle Berg kann jetzt auch in deutscher Übersetzung gelesen werden. Wie geil ist dass?
Na 18 jaar er 13 drukken gaan we nu de grens over. Nee, niet naar Frankrijk, maar naar Duitsland. Een Duitse uitgever van wielersportboeken - Covadonga Verlag - heeft de rechten gekocht. De Mont Ventoux is namelijk ook in Duitsland populair, zoals je misschien zelf ook wel ervaren hebt op de top van de kale berg. En met 1244 Cinglés bezet Duitsland de vijfde plaats in het klassement van de Club des Cinglés du Mont-Ventoux, na respectievelijk Nederland, Frankrijk, Engeland en België. In dit klassement wordt ook het aantal brevetten bijgehouden. Op de tweede plaats staat - heel opmerkelijk - een vrouw: de Duitse Barbara Röhn, met 35 brevetten. Zij reed 16 keer de Cinglé, 1 keer de Galérien en maar liefst 18 keer de Bicinglette. Dus niet zo gek dat een uitgever hier wel een markt voor ziet.

Deze Duitse uitgave is geheel herzien en wordt bij verschijnen dan ook de meest actuele uitgave. Het boek is al online te bestellen. Levering eind juni 2020.

Der kahle Berg: Auf und über den Mont Ventoux

von Lex Reurings & Willem Janssen Steenberg
19,80 Euro inkl. 7% MwSt.
Broschur, 336 Seiten im Format 24 cm x 16 cm; mit Farbfotostrecken
ISBN 978-3-95726-046-8
25. Juni 2020

Leseprobe

„Ein echtes Fernweh-Buch für Frankreich-Liebhaber und kletterfeste Radfahrer“

„Eine ganz große Empfehlung“ - Unterlenker.com

„Alles in allem ist dieses Buch DAS Buch zum Radsport bezogen auf die Provence und besonders den Mont Ventoux. Einmalig !!!“ Kundenrezension

Koop 'Der kahle Berg' bij Bol.com

Kaufen Sie 'Der kahle Berg' bei Amazon.de

Der kahle BergDer kahle Berg