Regiogids Zuidoost-Frankrijk
Regiogids Zuidoost-Frankrijk

Geen boek over de Mont Ventoux, maar hij komt er wel in voor.

25 jaar geleden schreef Ruud Couwenhoven de eerste tips op het internet over zijn ervaringen in Frankrijk. Daarmee was hij naar eigen zeggen de eerste die tips in het Nederlands over reiservaringen in Frankrijk via het internet deelde. Dat deed en doet hij nog steeds onder de naam Frankrijk Binnendoor.
In 2002 kon je al e-books over Frankrijk downloaden en in september 2019 was Frankrijk Binnendoor de eerste website over Frankrijk met een eigen boek - overigens... De Kale Berg had in 2002 al een eigen boek ;-). In 2023 werd een unieke zesdelige serie Regiogidsen aangekondigd en verschenen de eerste drie delen. De Regiogids Zuidoost-Frankrijk verscheen deze maand. 

De Frankrijk Binnendoor Regiogids Zuidoost-Frankrijk is net als de andere delen in deze bijzondere serie een reisgids met een persoonlijke touch van Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven. Hij neemt de lezer mee op een bijzondere reis linksom Lyon door de Drôme naar de Provence, Côte-d'Azur en dwars door de Franse Alpen voor een onvergetelijke roadtrip Waarom? Dat ontdek je in deze Regiogids.

Deze Regiogids is inclusief: tips van locals, speciale website, gps-routes, een uniek luisterboek dat door de auteur is ingesproken plus exclusieve tips van een van de beste cavistes (wijnadviseurs) van Frankrijk voor goede maar kleinschalige wijndomeinen waar met passie uitstekende wijnen worden gemaakt maar voor een billijke prijs

Na aankoop kan je het boek registreren, waardoor je meteen toegang krijgt tot de exclusieve website van het boek, met aanvullende tips, handige links, video's, gedetailleerde routekaarten, gps-routes van alle roadtrips, fietstochten en wandelingen. Ook kan je dan gratis het luisterboek downloaden. 

Wil je nog meer, dan kun je Premiumlid of VIP-lid worden van de website Frankrijk Binnendoor.

ISBN 9789083010663 - 224 pagina's - € 21,50

Te bestellen op de website Frankrijk Binnendoor, ANWB, Bol en in de boekhandel.