Jarenlang was het een bouwval, maar nu kun je er stoppen voor een hapje en een drankje.

De locatie is fantastisch... Ca. 4 km van Bedoin en 8 km van Malaucène. 2,4 km vóór de col de la Madeleine, vanuit Bedoin. 

Fietsend over het weggetje tussen Bedoin en Malaucène, via de col de la Madeleine, zul je bij het passeren van de bouwval wel eens gedacht hebben: wat een mooie plek voor een bar met terras. Gelukkig hebben investeerders dat ook gedacht en is er de afgelopen twee jaar hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Het is gisteren, 15 mei 2024, open gegaan en aan de foto's te zien is er heel veel werk verzet. Tot nu toe ontbreekt nog een foto van de buitenkant, maar die zal wel speodig komen.

Het is een welkom terrasje langs deze prachtige route en we wensen de initatiefnemers veel succes.

De bouwval die jarenlang langs de Route de Bedoin, de D19, stond.De bouwval die jarenlang langs de Route de Bedoin, de D19, stond.

Zo ziet het er nu uit. Foto: Le Belvédère du Ventoux.Zo ziet het er nu uit. Foto: Le Belvédère du Ventoux.

Terras met uitzicht van Le Belvédère. Foto: Facebook pagina Belvédère du Ventoux.

Terras met uitzicht van Le Belvédère. Foto: Facebook pagina Belvédère du Ventoux.

Uitzicht op o.a. de Mont Ventoux. Foto: Facebook pagina Belvédère du Ventoux.Uitzicht op o.a. de Mont Ventoux. Foto: Facebook pagina Belvédère du Ventoux.

Het fraaie interieur. Foto: Facebook pagina Belvédère du Ventoux.Het fraaie interieur. Foto: Facebook pagina Belvédère du Ventoux.

Een glaasje drinken en dan mijmeren over de kale berg... Foto: Facebook pagina Belvédère du Ventoux.Een glaasje drinken en dan mijmeren over de kale berg... Foto: Facebook pagina Belvédère du Ventoux.

Logo van Le Belvédère du Ventoux.Logo van Le Belvédère du Ventoux.

Locatie:

Route de Bédoin à Malaucène,
Col de la Madeleine,
84410 Crillon-le-Brave