We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

l ete indien 01CH GT L'Eté Indien, een B&B met een hart voor uw fietsconditie! Bij Sandra & Christophe kan U in hartje Provence fietsvriendelijk logeren in een karaktervolle mas. Vanaf 2017 ook met een vernieuwende kijk op het fietsgebeuren. Tussen eind februari en half mei bieden wij fietsstages aan all-in formules met begeleiding én jarenlange terreinkennis! Na uw fietstocht geniet u van een lunch en een verfrissende duik in het verwarmde zwembad. Aan het eind van de dag bereidt gastvrouw Sandra van l'Été Indien U een heerlijk menu. U bent van harte welkom!

Voorzieningen o.a.: Zwembad, WiFi, Ontbijt, Fietsenstalling
Maximum aantal personen: 20
Afstand tot voet Ventoux: 11-20 km
Gesproken talen: Nederlands, Frans  

Lees meer...

Vakantie ProvenceVakantie Provence: onze activiteit is het aanbieden van vakantiehuizen te huur in de Provence voornamelijk rond de Mont Ventoux.
Alle woningen van Vakantie Provence worden persoonlijk door ons bezocht. Wij leggen de lat heel hoog vooraleer een woning in ons aanbod wordt opgenomen.
Het is de bedoeling dat wij ons proberen in de plaats van de huurder te stellen met als belangrijkste doel een correcte verhouding prijs/kwaliteit aan te bieden.

Lees meer...

villa le reve 01VH AP  Grote Provençaalse villa Vakantiehuis Le Rêve, 17 pers. met zwembad in bergachtig gebied ten noordoosten van de Mont Ventoux, nabij Col St. Jean (1159m) en Col Perty (1303m). Opp. 290 m2, 3 livings, 8 slaapkamers met 15 eenpersoons en 2 tweepersoonsbedden en 4 badkamers. Zeer geliefd bij fietsgroepen. 

Zie ook Fietsvakantie Mont Ventoux.

Voorzieningen o.a.: Zwembad, WiFi, Fietsenstalling
Maximum aantal personen: 17
Afstand tot voet Ventoux: 36-50 km
Gesproken talen: Nederlands, Engels, Frans
Nederlandse en Vlaamse ( sport) zenders en Chromecast

Lees meer...