We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Vakantiehuizen Provence

vakantiehuizenprovnce 01Vakantiehuizen Provence, dé referentie voor de huur van prachtige gîtes en luxueuze vakantiewoningen in Zuid-Frankrijk, is een onderdeel van het Belgisch-Provençaals immokantoor Ventoux Immo Provence.
Onze affiniteit met België en Nederland, gecombineerd met onze expertise op gebied van Frans vastgoed, maakt van ons agentschap de ideale partner voor de verhuur van vakantiehuizen en de aan- of verkoop van uw droomhuis in de Provence.

Ons kwaliteitslabel:

  • werkzaam vanuit het hart van de Provence, in de schaduw van de Mont Ventoux
  • 96% van ons aanbod vakantiewoningen zijn eigendom van Nederlanders en Belgen
  • alle vakantiewoningen op onze site worden persoonlijk door ons team meerdere malen per jaar bezocht en geëvalueerd
  • voor elk vakantiehuis beschikken wij over een zeer uitgebreide en objectieve infofiche en foto's
  • via een enquête peilen wij constant naar de tevredenheid van onze klanten na hun vakantie onder de Provençaalse zon
  • aandacht voor uw specifieke wensen dankzij onze persoonlijke aanpak
  • advies en bemiddeling in drie talen (Nederlands, Frans en Engels) en begeleiding van A tot Z bij uw aankoop


Andere aanbieders

 

Vakantiehuizen Provence, dé referentie voor de huur van prachtige gîtes en luxueuze vakantiewoningen in Zuid-Frankrijk, is een onderdeel van het Belgisch-Provençaals immokantoor Ventoux Immo Provence.Onze affiniteit met België en Nederland, gecombineerd met onze expertise op gebied van Frans vastgoed, maakt van ons agentschap de ideale partner voor de verhuur van vakantiehuizen en de aan- of verkoop van uw droomhuis in de Provence.

Onze activiteit is het aanbieden van vakantiehuizen te huur in de Provence voornamelijk rond de Mont Ventoux.Alle woningen worden persoonlijk door ons bezocht. Wij leggen de lat heel hoog vooraleer een woning in ons aanbod wordt opgenomen.Het is de bedoeling dat wij ons proberen in de plaats van de huurder te stellen met als belangrijkste doel een correcte verhouding prijs/kwaliteit aan te bieden.

Wij verhuren persoonlijk geselecteerde vakantiehuizen en villa's met zwembad in de Provence. Veel vakantiehuizen met mooie ligging in de omgeving van de Mont-Ventoux. Fietsmogelijkheden vaak direct vanaf de accommodaties.

Ons bureau is ontstaan aan de voet van de Mont Ventoux! Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in vakantiehuizen en appartementen in de Drôme en de Vaucluse, van eenvoudig tot luxe, tegen zeer billijke prijzen! Persoonlijke aandacht en service staan bij ons voorop. Wij helpen u graag bij het vinden van uw ideale vakantiewoning!

Slow Provence, gevestigd in Bedoin, is een klein bureau dat gespecialiseerd is in de verhuur van charmante vakantiehuizen aan de voet van de Mont Ventoux. Wij bieden u een selectie van hoogwaardige vakantiehuizen met privé zwembad, gelegen uitsluitend aan de voet van de Mont Ventoux, en voornamelijk in Bedoin, Malaucène en Crillon-le-Brave.