We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Drone-beelden van de vernieuwde top van de Ventoux

Drone-beelden van de top van de Ventoux

Deze indrukwekkende drone-beelden werden onlangs gemaakt door Dorian en Pauline Aubert. Zelf zeggen ze hierover: "Drone filmen is het plezier van het ontdekken van een nieuwe wereld van mogelijkheden. Dankzij de voordelen van de hoogte ontdekt u getransformeerde landschappen en indrukwekkende uitzichten die voor sommigen ontoegankelijk blijven. De drone heeft een revolutie teweeggebracht in de fotografie en de videografie: hij stelt je in staat een onderwerp vanuit nieuwe invalshoeken te bekijken, waardoor het een nieuwe dimensie krijgt. De drone maakt het mogelijk uitzichten te nemen die vanaf de grond onmogelijk zouden zijn en vanuit de lucht nieuwe perspectieven te creëren; een plaats in zijn geheel vast te leggen, een element in een decor te verankeren, een materieel of natuurlijk erfgoed te promoten... als de mogelijkheden oneindig zijn, is het resultaat er altijd naar."

Op deze beelden is goed te zien hoe de top van de berg er nu - na een flinke 'verbouwing'- uitziet. De scheiding van enerzijds fietsers en voetgangers en anderzijds gemotiriseerd verkeer is volgens velen een flinke verbetering.