Zit ik wel op de goede website? Ja, dit is De Kale Berg 2.0... of 3.0. 

Een gloednieuwe website, met de vertrouwde inhoud, maar in een nieuwe jas. Met een goede weergave op alle schermformaten.
Ja, dat krijg je, als je al in 1996 met een websie begint over de Mont Ventoux. In die tijd was ik een pionier; Google bestond nog niet en al helemaal geen YouTube. Maar er was wel al een website over de Mont Ventoux, weliswaar bescheiden, maar voorziend in een behoefte. Die website is al eens totaal vernieuwd, maar de technische ontwikkelingen gaan zo snel dat ook deze website weer aan vernieuwing toe was.

De website die je nu bekijkt is totaal vernieuwd, zowel 'onder de motorkap' als qua design. De oude website was al geschikt voor weergave op allerlei formaten schermen, maar het nieuwe design biedt nog betere resultaten. Van smartphone tot desktop altijd een goed beeld. De bezoekers van De Kale Berg bekijken ook steeds vaker de websie op hun smartphone, dus daarom is speciale aandacht besteed aan een goede performence op mobiele schermen.

Het zal in het begin even zoeken zijn als je de oude website gewend bent. Er zijn ook een paar wijzigingen in de menustructuur, waardoor je via een bestaande bladwijzer of link een foutmelding kunt krijgen; dit is niet helemaal te voorkomen. Deze foutmeldingen mag je altijd doorgeven, zodat ze verholpen kunnen worden.

Ik hoor graag wat je van de nieuwe opzet vindt en wens je veel plezier op De Kale Berg.

Lex Reurings, webmaster

DE KALE BERG op desktop en smartphoneDE KALE BERG op desktop en smartphone