GEANNULEERD! Op de pedalen voor Make a Memory 2024

Datum
18.09.2024 - 22.09.2024
Locatie
Bedoin
Url
https://www.opdepedalen.nl/

Beschrijving

DEZE EDITIE IS HELAAS GEANNULEERD

Op de Pedalen / Op de Voeten 2024

Op de pedalen of op de voeten... Beklim de Mont Ventoux ten bate van de stichting Make a Memory. Dankzij Make a Memory kunnen fotografen troostbiedende foto’s maken voor familie van ernstig zieke, stervende of overleden baby's en kinderen.
Schrijf je snel in.

Voor meer informatie over het werk van Stichting Make a Memory zie: www.makeamemory.nl

De webmaster vanDe Kale Berg is niet verantwoordelijk voor de juistheid van deze informatie. Voor actuele informatie klik op de Url naar het evenement. Zie ook Disclaimer.

 

TIP: Ventoux medaille!

Verras iemand die de beklimming heeft gedaan  (of jezelf...) met een medaille. Een zware goudkleurige plak van 70 mm doorsnee met een mooie afbeelding in reliëf van de top van de kale berg, de drie routes naar boven en de verbindingswegen tussen de drie dorpen (Gorges de la Nesque en Col de la Madeleine). De medaille is voorzien van een blauw-wit-rood lint met de tekst MONT VENTOUX. 
Lees meer: Ventoux-medaille

Een zware goudkleurige plak van 70 mm doorsnee met een mooie afbeelding in reliëf van de top van de kale berg, de drie routes naar boven en de verbindingswegen tussen de drie dorpen (Gorges de la Nesque en Col de la Madeleine). De medaille is voorzien van een blauw-wit-rood lint met de tekst MONT VENTOUX. Een zware goudkleurige plak van 70 mm doorsnee met een mooie afbeelding in reliëf van de top van de kale berg, de drie routes naar boven en de verbindingswegen tussen de drie dorpen (Gorges de la Nesque en Col de la Madeleine). De medaille is voorzien van een blauw-wit-rood lint met de tekst MONT VENTOUX.